Zvezda: Od četvrtka prodaja karata za CSKA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Od četvrtka prodaja karata za CSKA

Evropsko "proleće" Crvene zvezde počeće usred zime — sredinom februara, tačnije 13. Crvena zvezda će odigrati prvu od dve utakmice protiv predstavnika Rusije CSKA iz Moskve.

Interesovanje za ovu utakmicu već je izuzetno veliko, navijači se svakodnevno raspituju za cene i termine prodaje karata, i Crvena zvezda je odlučila da svojim navijačima izađe u susret.

Odlučeno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se karte za utakmicu protiv CSKA koja će biti odigrana 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" puste u prodaju, i to u dve faze: u pretprodaji i regularnoj prodaji.

Pretprodaja karata počeće u četvrtak, 21. decembra, i trajaće sve do petka, 29. decembra. U ovom periodu, blagajne našeg stadiona radiće od 11 do 19 časova. Izuzetak je subota, 23. decembar, kada će blagajne raditi u skraćenom vremenu od 11 do 15 časova, kao i nedelja, 24. decembar, kada blagajne neće raditi.

Cene karata u pretprodaji biće povoljnije nego regularne cene karata.

Cene u pretprodaji (od 21. do 29. decembra):

Sever i jug: 1,500 rsd;

Istok bočno: 2,000 rsd;

Istok centar: 3,000 rsd;

Zapad bočno: 3,000 rsd;

Zapad centar: 4,000; rsd;

Od četvrtka, 21. decembra, karte će biti moguće kupiti i na sajtu iticket.rs

Sve karte koje ne budu prodate u pretprodaji, prodavaće se po regularnim cenama:

Sever i jug: 2,000 rsd;

Istok bočno: 3,000 rsd;

Istok centar: 4,000 rsd;

Zapad bočno: 4,000 rsd;

Zapad centar: 5,000; rsd;

VIP Galerija: 12,000 rsd;
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.