Zvezda - Hoće li Garsija konačno otići? Ima novih vesti!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 20:04

Zvezda - Hoće li Garsija konačno otići? Ima novih vesti!

Ako sad ne ode, kad će?

Mnogo muka zadao je Mateo Garsija Crvenoj zvezdi ovog leta, odbijanjem transfera u već dogovoren transfer u argentinskio Rasing.

Ipak, srećom po crveno-bele za igrača na koga Dejan Stanković ne računa ove serzone, zainteresovao se njegov bivši klub Aris iz Soluna i još prošle nedelje su iz Grčke stizale informacije da je transfer pred realizacijom.

Ipak, potom su se u domaćim medijima pojavile informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se Garsija nećka jer navodno u Arisu kasne plate, ali izgleda da je i ta prepreka prevaziđena.

B92.net večeras prenosi svoja nezvanična saznanja da će u narednih nekoliko dana Garsija potpisati za Aris, i to pod povoljnijim uslovima za Zvezdu, od onih koji su se pominjali pre nekoliko dana.

Tada se pričalo da će Zvezda dobiti 1.3 miliona evra i 30 posto od naredne prodaje, ali B92.net večeras otkriva da će taj procenat biti veći - čak 50 posto od sledećeg Garsijinog transfera.

Ipak, da sačekamo da se sve ozvaniči, Garsija nam je svima pokazao da sa njegovim transferom  treba da budemo oprezni...

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.