Zvezda - Generalna proba u Zadru

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - 'Generalna proba' u Zadru

Šampion Srbije i ABA lige uzeće učešće na veoma jakom turniru u Zadru koji se održava početkom jeseni.

Turnir u ovom dalmatinskom gradu biće održan nakon Evrobasketa, od 24. do 27. septembra, a osim domaćina Zadra i Crvene zvezde, učestovaće šampioni Grčke i Turske, Olimpijakos i Pinar Karšijaka, kao i vicešampioni Turske i Nemačke, Fenerbahče i minhenski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bajern.

Raspored odigravanja utakmica još uvek nije poznat i biće saopšten naknadno.

Zanimljivo, dojučerašnji košarkaš Partizana Nikola Milutinov bi mogao da debituje za crveno-bele iz Pireja baš protiv 'bratske' Zvezde.

Postoji verovatnoća da ekipa Dejana Radonjića odmeri snage sa Fenerom i Bajernom, ekipama protiv kojih će igrati u grupnoj fazi Evrolige.

Inače, plan priprema Crvene zvezde još uvek nije definitivno utanačen.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evroligaši testiraju Zvezdu u Zadru

Izvor: B92, 30.Jul.2015, 11:51

Košarkaši Crvene zvezde imaće veoma dobru pripremu za sledeću sezonu, pošto će učestvovati na turniru u Zadru, prenose „Večernje novosti“...Na turniru od 24. do 27. septembra osim domaćina Zadra nastupiti evroligaši Fenerbahče, Bajern Minhen, Olimpijakos, Zvezda i Darušafaka Dogus...Izabranici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.