Zvezda: Besplatnih ulaznica za derbi u subotu više nema

Izvor: B92, 21.Mar.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Besplatnih ulaznica za derbi u subotu više nema

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su besplatne ulaznice za tribine za prvu utkmicu polufinala plej-ofa ABA lige protiv Partizana podeljene.

Zvezda će u subotu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti domaćin Partizanu, u prvoj polufinalnoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plej-ofa regionalne lige. Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu i stekli prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Crveno-beli su naveli da je ostao mali broj dnevnih ulaznica za plavu, belu ložu, parter B i počasna mesta. Te karte će se prodavati i u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Zvezda je dodala i da je, nakon sastanka svih bezbednosnih struktura i službi koje su zadužene za obezbebedjenje te utakmice, kao i predstavnika ABA lige, odlučeno da sve kapije dvorane "Aleksandar Nikolić" budu otvorene u 17.00, a ne kako je prvobitno najavljeno u 16.00.

Ni u predstojećem duelu beogradskih klubova, u hali neće biti gostujućih navijača.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda: Nema više besplatnih karata

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2019

Polufinale Jadranske lige nas očekuje, počinje u subotu kada će Crvena zvezda dočekati Partizan. Crveno-beli su pustili slobodan ulaz na taj duel, a danas je klub obavestio javnost da su sve karte - podeljene. "KK Crvena zvezda mts obaveštava sve navijače da ulaznica za tribine hale Aleksandar...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.