Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2011, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda 21 godinu čekala na ''petardu'' u gostima

Zanimljiv statistički podatak objavljen je danas na zvaničnom sajtu Crvene zvezde. Jučerašnja pobeda nad Metalcem bila je prva na gostujućem terenu, koju je Zvezda dobila rezultatom 5:0, posle 21 godine pauze.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina "petarda" posle dve decenije

Izvor: Sportal.rs, 17.Okt.2011, 09:11

Ubedljiva pobeda fudbalera Crvene zvezde u osmom kolu Jelen Superlige (0:5), protiv Metalca u Lučanima, bila im je prva ostvarena tim rezultatom u poslednje dve decenije.

Nastavak na Sportal.rs...

"Petarda" u gostima nakon 21 godine

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2011

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom u osmom kolu Jelen Superlige rezultatom 0:5, protiv ekipe Metalca u Lučanima, ostvarili su šestu pobedu u ovogodišnjem prvenstvu, ali i načinili podvig na koji se čekalo 21 godinu...Naime, crveno-beli su rezultat identičan subotnjem protiv gornjomilanovčana poslednji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.