Zvanično odložena utakmica Zvezde i Voždovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 17:06

Zvanično odložena utakmica Zvezde i Voždovca

Utakmica 10. kola fudbalske lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca zvanično je odložena zbog zdravstvenih problema igrača crveno-belih, saopšteno je na sajtu kluba.

"Desetorica igrača, od kojih dva golmana, imali su prethodnih dana problem sa stomačnim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te je zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zvezde.

Klub je prikupio svu potrebnu dokumentaciju i poslao Zajednici Superlige, koja je prihvatila zahtev za odlaganje.

"Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti i da ćemo već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel, a naš medicinski tim čini maksimalne napore da se to i desi", poručili su iz Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO JE: Odložen meč između Zvezde i Voždovca!

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2021

Susret desetog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca odložen je zbog lošeg zdravstvenog stanja u kome se nalazi deset igrača tima iz „Ljutice Bogdana“. Utakmica sa popularnim „Zmajevima“ trebalo je da se odigra u četvrtak od 20 časova, ali je termin odigravanja pomeren...

Nastavak na HotSport.rs...

Meč Crvene zvezde i Voždovca zvanično odložen

Izvor: RTS, 22.Sep.2021

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca zvanično je odložena zbog bolesti većeg broja igrača domaćeg kluba, saopšteno je iz Zajednice klubova Superlige. . Crvena zvezda je zatražila da utakmica sa Voždovcem, koja je trebalo da bude odigrana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.