Izvor: RTS, 22.Sep.2021, 17:44

Meč Crvene zvezde i Voždovca zvanično odložen

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca zvanično je odložena zbog bolesti većeg broja igrača domaćeg kluba, saopšteno je iz Zajednice klubova Superlige.
Crvena zvezda je zatražila da utakmica sa Voždovcem, koja je trebalo da bude odigrana na Stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak od 20 časova, bude odložena zbog nekoliko igrača crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji su zaraženi stomačnim virusom.

"Desetorica igrača, od kojih dva golmana imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži", saopštili su iz Ljutice Bogdana.
Ističu da je klub prikupio svu potrebnu dokumentaciju i poslao Zajednici Superlige koja je prihvatila zahtev za odlaganje.
"Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti i da ćemo već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel, a naš medicinski tim čini maksimalne napore da se to i desi", kažu iz Zvezde.
Na zvaničnom Tviter nalogu kluba, iz Voždovca su, uz obaveštenje da je utakmica odložena, poželeli fudbalerima Crvene zvezde brz oporavak i povratak na teren.

Utakmice fudbalera Radničkog iz Niša sa Metalcem i Radnika sa TSC-om već su odložene zbog bolesti većeg broja igrača.
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević burno je na konferenciji za medije pred utakmicu u Lučanima prokomentarisao odlaganje mečeva, istakavši da je to "skandal" koji timove dovodi u neravnopravan položaj i narušava regularnost prvenstva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložena utakmica između Crvene zvezde i Voždovca

Izvor: Danas, 22.Sep.2021

Meč 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca odložen je zbog bolesti većeg broja igrača domaćeg kluba, saopštila je Zajednica klubova Superlige.

Nastavak na Danas...

OGLASILA SE SUPERLIGA NAKON HAOSA U SRPSKOM FUDBALU: Zvezda ima 10 bolesnih igrača, sve je REGULARNO! Ne tražite više ODLAGANJA!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2021, 16:07

Odložena utakmica 10.kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca podigla je mnopgo bure u srpskoj fudbalskoj javnosti

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.