Zvanično je, potpisao Darko Lazović! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično je, potpisao Darko Lazović! (foto)

Ipak, nije u pitanju transfer koji su mnogi u Srbiji priželjkivali.

Darko Lazović od danas je i zvanično član italijanske Verone.

Ovog popodneva Verona ga je predstavila kao svog novog igrača, a srpski reprezentativac je potpisao ugovor na tri godine.

Videli ste verovatno da se tokom prošle nedelje pojavila informacija o interesovanju Crvene zvezde da u svoje redova vrati brzonogog Čačanina, ali se to ipak nije dogodilo, jer je Lazoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prioritet bio ostanak u italijanskoj Seriji A.

Dvadesetdevetogodišnji krilni fudbaler u Veronu dolazi kao slobodan igrač posle isteka četvorogodišnje saradnje sa Đenovom. Prošle sezone je u dresu Đenove odigrao 34 utakmice, postigao tri gola i upisao četiri asistencije.

U karijeri Lazović je nastupao još za čačanski Borac iz kog je 2009. godine došao u Crvenu zvezdu.

-

Darko Lazovic c’è ⚡️

Benvenuto 💛💙#DaiVerona pic.twitter.com/3mDHFMZkLW

— Hellas Verona FC (@HellasVeronaFC) August 6, 2019 -

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.