Krkić zvanično napustio Stouk, Montreal sledeća stanica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkić zvanično napustio Stouk, Montreal sledeća stanica

Španski fudbaler Bojan Krkić raskinuo je ugovor sa engleskim Stoukom i od danas je slobodan igrač, saopštio je klub.

Krkić, koji je smatran velikim talentom tokom boravka u čuvenoj akademiji La Masija i koji je nazivan "novim" Mesijem, imao je još jednu godinu ugovora, ali je na obostrani dogovor došlo do raskidaa saradnje.

Španski napadač srpskog porekla u Stouk je stigao 2014. godine iz Barselone, a za pet sezona odigrao 85 utakmica i 16 golova.

Bio je na pozajmicama u Majncu i Alavesu.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da je Krkić dogovorio transfer u Montreal i da se seli uz MLS ligu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Bojan Krkić je slobodan

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2019

Španski fudbaler srpskog porekla Bojan Krkić napustio je Stouk i sada je slobodan igrač. Nekadašnja velika nada Barselone je imao još jednu godinu ugovora, ali je došlo do obostranog dogovora da se saradnja raskine. Krkić je stigao 2014. iz Barselone, a postigao je ukupno 16 golova za Stouk. Bio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.