Zvanično – Barak Bahar novi trener Crvene zvezde!

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 13:07

Zvanično – Barak Bahar novi trener Crvene zvezde!

Sada je i zvanično – izraelski stručnjak Barak Bahar je novi trener Crvene zvezde!

Prethodnih nedelja se to najavljivalo, ali nikako nije stizala zvanična potvrda iz Ljutice Bogdana. Sve do ovog momenta.

Crvena zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone, osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa.

"Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama. Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom", stoji u saopštenju crveno-belih.

Podsećamo, Zvezda je u četvrtak, takođe saopštenjem, obavestila javnost da Miloš Milojević više neče biti trener posle finala Kupa Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA IMA NOVOG TRENERA: Bahar potpisao dugogodišnji ugovor sa crveno-belima!

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2023

Ovo su svi čekali. Fudbaleri Crvene zvezde dobili su novog trenera, nakon što je ugovor istekao Milošu Milojeviću. U pitanju je Barak Bahar, koji se u poslednje vreme dovodio u vezu sa srpskim šampionom, a mnogi mediji, prenosili du da je posao završen, dok je sada stiglo i zvanično saopštenje....

Nastavak na HotSport.rs...

Bahar novi trener Crvene zvezde

Izvor: Beta, 19.Maj.2023

Izraelski fudbalski trener Barak Bahar novi je šef stručnog štaba Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski tim.Bahar (43) je sa aktuelnim prvacima Srbije potpisao trogodišnji ugovor, a sa klubom će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.Trenersku karijeru Bahar je počeo u Ironi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.