Bahar novi trener Crvene zvezde

Izvor: Beta, 19.Maj.2023, 14:03

Bahar novi trener Crvene zvezde

Izraelski fudbalski trener Barak Bahar novi je šef stručnog štaba Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski tim.Bahar (43) je sa aktuelnim prvacima Srbije potpisao trogodišnji ugovor, a sa klubom će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.Trenersku karijeru Bahar je počeo u Ironi Kirjat Šmoni 2012. godine, sa kojom dve godine posle osvaja Kup Izraela, da bi 2015. preuzeo Hapoel Ber Ševu i osvojio tri titule prvaka Izraela, kao i dva Superkupa.Od 2020. godine vodio je Makabi iz Haife sa kojim je osvojio tri titule u tamošnjem prvenstvu. U aktuelnoj sezoni sa klubom iz Haife izborio je plasman u Ligu šampiona, gde je taj tim pobedio Juventus. Na putu do grupne faze Makabi je eliminisao Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

BAHAROV POMOĆNIK OTKRIO ŠTA JE PRELOMILO DA IZRAELAC DOĐE U ZVEZDU: ‘Došli su svi u odelima, na 40 stepeni i poručili mu jedno!’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2023, 12:40

Kraj sage. Nakon više od mesec dana vodile su se špekulacije o dolasku izraelskog trenera Bakara Bahara u Ljutice Bogdana, da bi se sve to završilo njegovim potpisom koji se dogodio juče. On je sklopio trogodišnji ugovor sa ‘crveno–belima’, a prethodne tri sezone vodio je Makabi Haifu, sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.