Izvor: Piplmetar.rs, 15.Dec.2023, 19:30

Zvanično

Nakon slabog starta sezone u AdmiralBet ABA ligi, FMP je ostao bez trenera Nenada Stefanovića, a već večeras je klub objavio ko će ga naslediti.
To je mladi stručnjak Stevan Mijović. On je trenersku karijeru započeo u mlađim selekcijama Crvene zvezde, potom bio veoma uspešan kao trener juniora Dinamika.
U seniorskoj košarci je vodio ekipu Kolubare >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i uspeo sa mladim timom da izbori opstanak u KLS i usledila je selidba u Radnički iz Kragujevca.
Sa Radničkim zabeležio je osam pobeda u 12 utakmica i nalazio se na deobi četvrte pozicije na tabeli.
Mijović je još jedan mlad i perspektivan trener koji će prvu priliku na najvećoj regionalnoj sceni dobiti na klupi Pantera i to sa 30 godina.
Košarkaši FMP-a su nakon 11 odigranih kola u AdmiralBet ABA ligi tek 12. na tabeli sa skorom

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NI NOVI TRENER NE POMAŽE: Zadar deklasirao ekipu FMP-a u Železniku!

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2023

Još jedna sjajna partija Luke Božića Košarkaši Zadra ostvarili su ubedljivu pobedu nad FMP-om u Železniku rezultatom 92:77, donoseći timu iz Dalmacije skor od 6 pobeda i 6 poraza u AdmiralBet ABA ligi. Uprkos promeni trenera u redovima FMP-a, gde je Stevan Mijović zamenio Nenada Stefanovića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.