Želimo da nastavimo sa odličnim igrama i protiv Zvezde

Izvor: B92, 02.Apr.2023, 12:37

"Želimo da nastavimo sa odličnim igrama i protiv Zvezde"

Košarkaši Mege u 24. kolu ABA lige dočekuju Crvenu zvezdu u ponedeljak od 18:00.

Mega je posle serije odličnih rezultata odlučila da nagradi navijače besplatnim ulazom.

Oba tima imaju obezbeđeno učešće u plej-ofu, pa će se do kraja ligaškog dela tabele boriti za što bolji plasman i povoljniju poziciju pred doigravanje.

Trener Marko Barać je svestan da je pred njegovim izabranicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << težak zadatak, ali se nada da će posle devet pobeda na poslednjih 10 utakmica, nastaviti sa dobrim igrama.

"Dolazi nam jedan od najboljih timova u ligi, koji ima sjajne individualce. Konstantno drže visok ritam i jako je teško igrati protiv njih. Probali smo da se spremimo na najbolji mogući naćin i želimo da nastavimo sa odličnim igrama", rekao je Barać.

Matej Rudan, MVP ABA lige za mart, motivisan je da se odmeri sa braniocem trona.

"Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv veoma jake evroligaške ekipe i moraćemo da budemo izuzetno koncentrisani, da odigramo zrelo i na veoma visokom nivou, kako bi mogli da se nadamo pozitivnom ishodu", istakao je Rudan.

Crvena zvezda je sa učinkom 18-3 druga na tabeli ABA lige, dok je Mega sa 12-11 trenutno šesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivanović: Protiv Mege da nastavimo pobedničku seriju; Barać: Spremni smo za Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da njegov tim na meču sa Megom želi da nastavi pobedničku seriju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.