Zaposleni u Zvezdi odbili minimalac

Izvor: B92, 20.Mar.2013, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni u Zvezdi odbili minimalac

Sindikat zaposlenih u Crvenoj zvezdi odlučio je da odbije predlog uprave o retroaktivnoj isplati minimalaca za prethodnih devet meseci.

Radna zajednica je sačinila predlog rukovodstvu da dosadašnje plate budu isplaćene prema ugovorima, s tim da nisu zahtevali momentalnu isplatu svih dugovanja.

Ukoliko dve strane ne pronađu zajednički jezik, Zvezda bi mogla da plati preskupu cenu, odnosno uskraćivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << licence UEFA i zabranu takmičenja u Evropi naredne sezone.

Podsetimo, krajem februara Crvene zvezde su istakli da planiraju ozbiljno smanjenje troškova, koje uključuje drastično smanjenje broja zaposlenih u klubu, kao i manje plate.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Marakani ne pristaju na minimalac

Izvor: RTS, 21.Mar.2013, 00:03

Sindikat zaposlenih u Crvenoj zvezdi odbio je predlog o retroaktivnoj isplati minimalca za prethodnih devet meseci. Ukoliko se dogovor ne postigne, Zvezda bi mogla da izgubi licencu UEFA za evropska takmičenja. ..Dan pošto je na Marakanu stigao novi trener, dolaze vesti koje ponovo ulivaju nemir u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.