Zaposleni neće minimalac, Zvezda u problemu

Izvor: Mondo, 20.Mar.2013, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni neće minimalac, Zvezda u problemu

Radna zajednica FK Crvena zvezda zatražila isplatu plata prema ugovorima, a ukoliko sa upravom ne pronađu zajednički jezik klub bi mogao da plati preskupu cenu.

Sindikat zaposlenih u Crvenoj zvezdi odlučio je da odbije predlog uprave o retroaktivnoj isplati minimalaca za prethodnih devet meseci, prenose "Novosti".

Radna zajednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sačinila predlog rukovodstvu da dosadašnje plate budu isplaćene prema ugovorima, s tim da nisu zahtevali momentalnu isplatu svih dugovanja.

Ukoliko dve strane ne pronađu zajednički jezik, Zvezda bi mogla da plati preskupu cenu - uskraćivanje licence UEFA i zabranu takmičenja u Evropi naredne sezone.

(MONDO; foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposleni u Zvezdi odbili minimalac

Izvor: B92, 20.Mar.2013

Sindikat zaposlenih u Crvenoj zvezdi odlučio je da odbije predlog uprave o retroaktivnoj isplati minimalaca za prethodnih devet meseci...Radna zajednica je sačinila predlog rukovodstvu da dosadašnje plate budu isplaćene prema ugovorima, s tim da nisu zahtevali momentalnu isplatu svih dugovanja...Ukoliko...

Nastavak na B92...

UGROŽENO IGRANJE U EVROPI: Zaposleni u Zvezdi neće minimalac!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2013, 00:10

Klub ponudio da isplati minimalne lične dohotke, a da zaposleni za uzvrat obustave svoja potraživanja * Radna zajednica odbila predlog već traži isplatu prema ugovorima, tako da ako ne dođe do dogovora crveno-belima preti zabrana igranja u Evrokupovima

Nastavak na Telegraf.rs...

Nova drama u Zvezdi, zaposleni odbili minimalac!

Izvor: Press, 21.Mar.2013

Zaposleni na Marakani, organizovani u sindikat,  odlučili su da odbiju predlog uprave po kojem bi im "minimalci" bili isplaćeni retroaktivno za prethodnih devet meseci...Radna zajednica je predložila čelnicima crveno-belih da dosadašnje plate budu isplaćene prema ugovorima, ali zaposleni nisu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.