Zagonetni Milojević - Hoće li produžiti ugovor sa Zvezdom?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagonetni Milojević - Hoće li produžiti ugovor sa Zvezdom?

Ovo pitanje jedno je od najvažnijih na Marakani do početka drugog dela sezone.

Naravno, za sada je u prvom planu dodatno jačanje tima za drugi deo sezone i ''evropsko proleće''. Ono što je za sada izvesno, to je povratak Milana Pavkova sa pozajmice iz niškog Radničkog, a mediji spekulišu i o Benu i Marinu iz Olimpijakosa, Ivaniću i Milunoviću iz BATE Borisova...

U senci svega toga je i ponuda čelnih ljudi Crvene zvezde Vladanu Milojeviću o produženju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnje koja je letos potpisana samo na godinu dana.

Pre par dana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u intervjuu za ''Sportski žurnal'' otkrio da je Milojeviću  jasno stavljena do znanja želja da se aktuelni ugovor ''pocepa'', a da Zvezdin šef struke sam odabere na koliko će biti oročen novi - na godinu i po, dve, dve i po godine ili duže.

''Koliko god on hoće'', naglasio je Terzić.

Međutim, Milojević im nije dao konkretan konkretan odgovor, osim da mu ''treba malo vremena da se konsultuje sa porodicom''.

Zagonetan je Milojević bio i danas, u intervjuu za ''Mondo'', gde nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje potpisivanje novog ugovora.





''Što se tiče trenerskog posla, nikad se ne zna unapred. Ne znači vam da imate ugovor, a i da ga nemate. Dešavaju se stvari koje ne možete da planirate'', izjavio je Milojević.

Nije želeo ni da otkriva o kojim pojačanjima razmišlja, izuzev da će dolazak novih igrača zavisiti od odlazaka tokom ove zime.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Loše vesti za Zvezdu, ništa od velikog pojačanja?!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017

A sve je koliko juče delovalo znatno drugačije....Proteklog vikenda je kao bomba odjeknula vest da Crvena zvezda pokušava da angažuje Marka Marina iz Olimpijakosa koji bi bio veliko pojačanje za crveno-bele u narednoj godini...Priča je dobila na intenzitetu s obzirom da je generalni direktor Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.