Zagonetna parola Delija o regionalnoj ligi: Zašto su izabrali baš ove klubove? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagonetna parola Delija o regionalnoj ligi: Zašto su izabrali baš ove klubove? (FOTO)

Navijači Crvene zvezde iskoristili su meč protiv Voždovca u 4. kolu Super lige da ponove svoje stavove protiv regionalne lige u fudbalu, koja je poslednjih dana ponovo aktuelizovana.

- Sa Hajdukom, Rijekom, Zrinjskim, Sarajevom i Željom, Osijekom, Vardarom, Budućnošću, Skadrom... samo u Super ligi Srbije. Do tada sportski pozdrav - poručile su Delije parolom na Severu.

U prvi mah može da se učini da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Delije zapravo tu misle na granice Velike Srbije, pa da zato nije bilo mesta za Dinamo iz Zagreba, jer glavni grad Hrvatske nije nije u okviru granica te teritorije. Ipak, na paroli su Rijeka i Skadar, koji takođe nisu u okviru tih zamišljenih granica.

Kakav je vaš stav povodom regionalne lige? Iznesite mišljenje u komentaru.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JASNA PORUKA DELIJA: Posle ovog transparenta Hrvati i Bosanci neće imati mira (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2016

Delije su na utakmici sa Voždovcem još jednom stavile do znanja svima šta misle o Regionalnoj ligi.. . Ovoga puta su pomalo bile zagonetne, pošto su napravile transparent koji će sigurno imati odjeka u nama “dobrosusednim” zemljama Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.. Na transparentu je pisalo:. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.