Za navijače Vojvodine besplatan prevoz i ulaznice za meč protiv Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za navijače Vojvodine besplatan prevoz i ulaznice za meč protiv Crvene zvezde

Fudbalski klub Vojvodina obezbediće besplatan prevoz i ulaznice za svoje navijače za derbi utakmicu 22. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine koji će se sastati u Beogradu.

Derbi utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se u subotu na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, sa početkom u 18 časova, a polazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navijača Vojvodine na utakmicu je zakazan za isti dan u 15 sati kod južne tribine stadiona „Karađorđe“.

Svi koji žele, za odlazak na ovu utakmicu mogu se prijaviti slanjem SMS poruke na broj telefona 064/126-33-66 (potrebno je poslati ime i prezime i broj lične karte), a rok za prijave ističe u petak u 15:30 časova.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače da podrže ekipu u Beogradu i pomognu „staroj dami“ u nastojanju da dođe do još jednog dobrog rezultata ove sezone.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.