Arena obezbedila tri prenosa Superlige Srbije ovog vikenda, derbi kola na Marakani!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arena obezbedila tri prenosa Superlige Srbije ovog vikenda, derbi kola na Marakani!

Videćemo sliku i sa krova tržnog centra "Stadion" u Beogradu, kao i meč u Senti gde gostuje Partizan.

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije.

Na programu u petak i subotu su svi mečevi 22. kola, a televizija Arena sport obezbedila je prenos tri veoma zanimljive utakmice.

Prvi će pred TV kamerama snage odmeriti Voždovac i Spartak ŽK na krovu tržnog centra "Stadion", meč počinje u petak od 17.30.

U subotu nas očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "dupli" program Arene sport, kao nominalni domaćin u Senti TSC iz Bačke Topole će dočekati Partizam od 16 časova, da bi dva sata kasnije videli derbi kola na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda biće domaćin Vojvodini, taj susret počinje od 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometni turnir Nemanja Stambolija sutra u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 21.Feb.2020, 10:15

Memorijalni turnir u rukometu Nemanja Stambolija, 13 po redu, održaće se sutra, 22. februara, u hali Osnovne škole Žarko Zrenjanin u Apatinu, sa početkom u 16 časova. Osim domaćina iz Rukometnog kluba Apatin na ovogodišnjem turniru će učestvovati ekipe Lavovi iz Bačke Palanke i Metalac iz...

Nastavak na 025info.rs...

SLS - Zvezda dočekuje Vojvodinu, Partizan u Senti, program počinje na Krovu!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2020

Utakmicama 22. kola u petak i subotu se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije..- Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu u derbiju kola, dok će Partizan gostovati TSC-u...U prvom meču kola, fudbaleri Voždovca dočekaće, danas od 17.30, ekipu Spartaka u duelu timova koji se bore za plasman...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.