ZVEZDU ČEKA MEČ BEZ NAJBOLJIH: Crveno-beli sleteli u Bugarsku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 21:53

ZVEZDU ČEKA MEČ BEZ NAJBOLJIH: Crveno-beli sleteli u Bugarsku (FOTO)

Očekuje se neizvestna utakmica.

Fudbaleri Crvene zvezde sleteli su u Bugarsku, gde će sutra od 21.00 odigrati meč sa ekipom Ludogoreca iz Razgrada u okivru 2. kola Lige Evrope.

Srpski šampion ide više nego oslabljen na megdan bugarskom vladaru, jer neće igrati Dragović, Degenek, Borjan i Katai. Sva četiri pomenuta igrača dobila su pozitivan test na COVID-19.

Podsetimo, u poslednja dva duela Crvene zvezde i Ludogoreca slavio je srpski predstavnik. Ruku na srce, oba meča bila su prijateljskog karaktera pa taj podatak treba uzeti sa rezervom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KORONA U ZVEZDI: Oslabljeni na početku Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2021, 11:33

Duel sa Fenerbahčeom je na programu u petak...Košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes zaražen je virusom korona, potvrđeno je za Sport Klub...Još se ne zna kakva je situacija sa drugim igračima...Cirbes je ovog leta po treći put obukao crveno-beli dres. U prvom svom mandatu je imao zapaženu ulogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.