ZVEZDINA REKONSTRUKCIJA TIMA: Stiže Akile Polonara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 14:24

ZVEZDINA REKONSTRUKCIJA TIMA: Stiže Akile Polonara!

Po drugi put na korak do Malog Kalemegdana.

Trebalo je da italijanski krilni centar Akile Polonara pojača Crvenu zvezdu u toku nedavno završene sezone, ali je zabrana registracije novih igrača koju je Evroliga odredila Zvezdi stopirala dolazak Italijana na Mali Kalemegdan. Umesto u Beograd, Polnara je otišao u Kaunas i završio sezonu u dresu Žalgirisa.

Ipak, do produžetka saradnje nije došlo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada će prema pisanju izraelskog "Vala Sporta" Crvena zvezda opet krenuti po Polonaru. Čini se da ovoga puta nema nikakve prepreke i da ćemo od naredne sezone 31-godišnjaka gledati u crveno-belom dresu.

Nije Polonara jedini na radaru prvaka Srbije. Nakon izvesnog odlaska Luke Vildoze u Panatinaikos Zvezda će se posvetiti dovođenju plejmejkera Bajernaa Kasijusa Vinstona.

Amerikanac iza sebe ima dobru sezonu u Bajernu iz MInhena, gde je bio jedan od najboljih igrača u timu Andree Trinkijerija, ali je pitanje koliko će u njega verovati novi trener Pablo Laso.

Vinston ima 25-godina, a prošle sezone je u Evroligi beležio 11 poena po meču. uz 3.4 asistencije.

Pogledajte kako izgleda Antonela Rokuzo, supruga Lionela Mesija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GRCI PIŠU: Vraća se u Zvezdu, stiže reprezentativac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Povratak na Mali Kalemgdan...Košarkaši Crvene zvezde ostali su bez titule u ABA ligi, a prema medijskim najavama crveno-bele će napustiti veliki broj igrača koji su bili nosioci igre u upravo završenoj sezoni...Posle vesti koje svakako nisu obradovale navijače Zvezde, stiže jedna koja će ih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.