Izvor: HotSport.rs, 21.Mar.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN POKLON NAVIJAČIMA PRED SPARTAK: Crveno-beli časte!

Crvena zvezda u subotu, 25. marta igra prijateljski meč protiv Spartaka iz Moskve, a tim povodom su čelnici tima sa Marakane odlučili da časte one koji su najverniji klubu.
„Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja će biti na programu u subotu, 25. marta, prva je koja će biti odigrana u Srbiji, između ova dva rivala.
Dnevne karte se uveliko nalaze u prodaji koja ide >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vrlo dobro, a sezonske karte važiće za ovaj susret.
Klub je rešio da nagradi „sezonce“ i oduži im se za vernost koju pokazuju. Svi vlasnici sezonskih karata sa sobom će moći da povedu još jednu osobu koja će takođe besplatno moći da uđe na stadion. Neće biti potrebe da se uzimaju dodatne karte već će praktično sezonska karta važiti kao dve. To praktično znači da će na jednu sezonsku kartu, dve osobe moći da uđu na najveći srpski stadion. Ovo pravilo NE VAŽIi za VIP Galeriju i VIP1 i VIP2.
Inače blagajne od sutra rade svaki dan od 11 do 18 časova, a karte se mogu kupiti i preko interneta na sajtu iticket.rs.
Ne propustite subotnji spektakl!“
The post ZVEZDIN POKLON NAVIJAČIMA PRED SPARTAK: Crveno-beli časte! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BUDUĆNOST ČEKA ZVEZDU: Podignuta cena karata, neće se svideti mnogim navijačima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2017, 17:42

Praksa Podgoričana je bila da tokom cele sezone bude nešto pristupačnija cena.. Budućnost je najavila da će ulaznica za duel sa Crvenom zvezdom koštati sedam evra.. Prodaja će se vršiti na biletarnici SC ‘Morača’ od subote u 10 sati, a meč je na programu 28. martta.. Za prerthodni duel...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.