ZVEZDAŠI U HJUNDAIJU

Izvor: Kurir, 23.Jul.2010, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠI U "HJUNDAIJU"

BEOGRAD - Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila "Hjundaijem" dostojan imena kluba

BEOGRAD - Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila "Hjundaijem" dostojan imena kluba, ali nije želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da otkrije njegovu vrednost.

Fudbalski klub Crvena zvezda i južnokorejska kompanija za proizvodnju automobila Hjundai potpisali su danas u Beogradu trogodišnji ugovor.

"Crveno-beli" će na dresovima nositi reklamu novog sponzora.

- Potpisali smo ugovor na tri godine i to je prirodno partnerstvo. Vrednost je poslovna tajna, mogu samo reći da je ugovor dostojan imena Crvene zvezde - rekao je Lukić na konferenciji za novinare.

Fudbalski klub će dobiti određeni broj vozila, a u slučaju vrhunskih rezultata, Hjundai će novčano nagraditi Zvezdu. Lukić, međutim, nije želeo konkretno da odgovori šta podrazumeva pod vrhunskim rezultatima.

- Idemo korak po korak. Vrhunski rezultat je što smo potpisali ugovor sa svetski priznatom kompanijom i to je garancija da će klub moći da isprati ekipu. Ekipa mora da pruži maksimum pa ćemo videti koje su granice i šta može da se smatra vrhunskim rezultatom - rekao je Lukić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.