Hjundai sponzor Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2010, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hjundai sponzor Zvezde

BEOGRAD -

Predsednik Fudbalskog kluba (FK) Crvena Zvezda, Vladan Lukić izjavio je danas, prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora sa proizvođačem automobila Hjundai, da će upravo ovakvi potezi u klubu dovesti Zvezdu do pravih uspeha na terenu.

"Drago mi je da se sve češće radujemo novim uspesima, to je put do uspeha", istakao je Lukić i dodao da je ugovor potpisan na obostranu korist.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je objasnio da je ugovor potpisan na tri godine, dok iznos nije hteo da otkriva, ističući da je visina ugovora dostojna kluba kao što je Zvezda.

"Vrhunski rezultati će doći postepeno, danas smo postigli jedan od njih", naglasio je Lukić na konferenciji za novinare u Medija centru stadiona Marakana.

Generalni direktor Hjundai Auto Beograda, Slavc Habič, istakao je da Hjundai već dugo godina podržava najveća fudbalska takmičenja i objasnio da su Zvezdu, kao najveći srpski klub, upravo zbog toga i odabrali za saradnju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukić: Ugovor sa Hjundaijem dostojan imena kluba

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jul.2010

BEOGRAD, 23. jula 2010. (Beta) - Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je u petak da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila Hjunadijem dostajan imena kluba, ali nije želeo da otkrije njegovu vrednost. Fudbalski klub Crvena zvezda i južnokorejska kompanija za proizvodnju...

Nastavak na NaDlanu.com...

ZVEZDAŠI U "HJUNDAIJU"

Izvor: Kurir, 23.Jul.2010

BEOGRAD - Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila "Hjundaijem" dostojan imena kluba..BEOGRAD - Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila "Hjundaijem"...

Nastavak na Kurir...

Hjundai među sponzorima Crvene zvezde

Izvor: SrbijaNet.rs, 23.Jul.2010

U Beogradu je danas potpisan sponzorski ugovor izmedju fudbalskog kluba Crvena zvezda i korejskog proizvodjača automobila Hjundai. Prema rečima predsenika crveno-belih Vladana Lukića, ugovor je potpisan na tri godine, a finansijki detalji nisu saopšteni.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Lukić: ''Pozivam sve zvezdaše da voze Hjundai''

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2010

Crvena zvezda predstavila još jednog velikog sponzora. Posle Gasproma, sponzorski ugovor potpisan i sa Hjundaijem. Vladan Lukić na promociji naglasio da je ova automobilska kompanija sarađivala sa reprezentacijom Španije, svetskim i evropskim prvakom, pa je sada 'prirodno i da sarađuje sa nekedašnjim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.