ZVEZDA ZOVE DELIJE: Prvotimci crveno-belih se obratili navijačima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 13:01

ZVEZDA ZOVE DELIJE: Prvotimci crveno-belih se obratili navijačima (VIDEO)

Žele podršku.

U novoj epizodi emisije "Tema dana" fudbaleri Crvene zvezde Njegoš Petrović i Strahinja Eraković pozvali su navijače da dođu na prvenstveni susret protiv Radničkog iz Niša, koji je na programu u nedelju od 18 časova i 45 minuta

Oni su istakli da Crvena zvezda ove sezone beleži sjajne rezultate u domaćem prvenstvu, kao i u Ligi Evrope, a Delije su uvek pružali veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podršku sa tribina. Dodali su da je dvanaesti igrač uvek davao dodatan vetar u leđa fudbalerima na terenu bilo da Zvezda igra kao domaćin ili gost.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

U novoj epizodi emisije "Tema dana" možete pogledati poziv za predstojeći meč Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" u kom su učestvovala dvojica fudbalera Njegoš Petrović i Strahinja Eraković, kao i mnoge druge zanimljive detalje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DIVAN GEST CRVENO-BELIH: Istok i zapad besplatni za decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 11:23

Zaista lepo...Fudbaleri Crvene zvezde će od 18:45 dočekati ekipu Radničkog iz Niša, a sva deca do uzrasta 15 godina će uz pratnju roditelja potpuno besplatno moći da uđu na istočnu i zapadnu tribinu...Klub je još jednom odlučio da izađe u susret mališanima koji su u dosadašnjem delu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.