ZVEZDA VODI: Zašto Delije ćute i kome je Božović posvetio gol? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA VODI: Zašto Delije ćute i kome je Božović posvetio gol? (FOTO)

Posle prvih 45 minuta na meču 14. kola Superlige Srbije koji se igra na stadionu Kralj Petar I Crvena zvezda golom Marka Grujića vodi protiv Rada sa 1:0.

Prvo poluvreme pored prelepog gola mladog veziste obeležili su i navijači Crvene zvezde koji su iz za sada nepoznatih razloga ćutali sve vreme odnosno nisu pesmom pružali podršku svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ljubimcima. S obzirom da se na fotografijama koje je zabeležio naš fotoreporter vide transparenti, iako su navodno bili zabranjeni, to je isključeno kao razlog (mada se na fotografijama ne vide barjaci).
Zanimljvio je i da je trener crveno-belih Miodrag Božović pogodak Marka Grujića proslavio pogledom i pozdravom ka nebu, ostaje pitanje kome ga je posvetio.
The post ZVEZDA VODI: Zašto Delije ćute i kome je Božović posvetio gol? (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.