ZVEZDA U DERBIJU ČEKA KNEŽEVE: Šampion odredio CENE ulaznica za Monako! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA U DERBIJU ČEKA KNEŽEVE: Šampion odredio CENE ulaznica za Monako! (FOTO)

Meč se igra 14. novembra.

Košarkaši Crvene zvezde u sedmom kolu Evrokupa dočekuju Monako. Utakmica "A" grupe igra se u sredu 14. novembra, u dvorani "Aleksandar Nikolić, sa početkom od 19 časova.

NAVIJAČI FULAMA ĆE BITI BESNI: Mitrović dao gol, sudija ga poništio, a onda je usledila KONTRA od SAMO 12 sekundi (VIDEO)

A SAD I DEFINITIVNO: Gradi se NACIONALNI stadion! Zna se i LOKACIJA (FOTO)

MALER ZA MALEROM: Veliki Batin adut ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na BOLOVANJU (FOTO)

Uprkos porazu u Ulmu, izabranici Milana Tomića zadržali su lidersku poziciju sa četiri pobede i dva poraza, dok je Monako takođe neprijatno iznenadio kiksom kod kuće od Breše, pa sada ima isti skor kao tim sa Malog Kalemegdana.

Pojedinačne karte za duel sa predstavnikom Francuske biće puštene u prodaju u ponedeljak, a cene će ostati nepromenjene u odnosu na prethodne mečeve: tribine "A", "B", "C", "D" (600 dinara), parter "B" i parter 4 (900 dinara), plava loža (1.000 dinara), bela loža (1.500 dinara), VIP loža (2.500 dinara), počasno mesto bočni red (6.000 dinara), počasno mesto bočno "zvezdaš" (8.000 dinara), počasno mesto bočno drugi red (4.000 dinara), počasno mesto bočno treći red (3.000 dinara), počasno mesto prvi red (10.000 dinara), počasno mesto drugi red (6.000 dinara).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ulaznice za Zvezda - Monako od sutra u prodaji

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018

Ulaznice za utakmicu košarkaša Crvene zvezde i Monaka u sedmom kolu Evrokupa prodavaće se od sutra, saopštio je danas taj klub...Crvena zvezda u sredu u derbiju sedmog kola Grupe A Evrokupa dočekuje ekipu Monaka. Biće to okršaj dve ekipe koje dele prvo mesto na tabeli s učinkom od četiri pobede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.