NAVIJAČI FULAMA ĆE BITI BESNI: Mitrović dao gol, sudija ga poništio, a onda je usledila KONTRA od SAMO 12 sekundi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI FULAMA ĆE BITI BESNI: Mitrović dao gol, sudija ga poništio, a onda je usledila KONTRA od SAMO 12 sekundi (VIDEO)

Utakmica Premijer lige igra se na "Enfildu".

Na poluvremenu utakmice Premijer lige, između Liverpula u Fulama rezultat je 1:0, a strelac je Mohamed Salah. Pogotku Egipćanina prethodio je poništeni gol ekipi Slaviše Jokanovića. Prvo je Aleksandar Mitrović glavom savladao Alisona, ali je sudija poništio gol zbog ofsajda. Usledila je munjevita kontra koju je na kraju krunisao Salah.

Razlika između dva gola bila je samo 12 sekundi.

41': Aleksandar Mitrović's >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << goal is ruled offside

41': Mohamed Salah scores to put Liverpool 1-0 up

12 seconds the difference. pic.twitter.com/HTggV2UmF6

— Squawka News (@SquawkaNews) November 11, 2018

Nema sumnje da će se o poništenom golu Srbina pričati, a spornu situaciju pogledajte na OVOM linku. Gol pogledajte OVDE.

Podsetimo, Liverpul je u utorak gostovao u Beogradu i izgubio od Crvene zvezde, sa 2:0.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDA U DERBIJU ČEKA KNEŽEVE: Šampion odredio CENE ulaznica za Monako! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018

Meč se igra 14. novembra...Košarkaši Crvene zvezde u sedmom kolu Evrokupa dočekuju Monako. Utakmica "A" grupe igra se u sredu 14. novembra, u dvorani "Aleksandar Nikolić, sa početkom od 19 časova...NAVIJAČI FULAMA ĆE BITI BESNI: Mitrović dao gol, sudija ga poništio, a onda je usledila KONTRA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.