ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Brutalni ŠUTER stiže na Mali Kalemegdan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 14:32

ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Brutalni ŠUTER stiže na Mali Kalemegdan

Potreban je crveno-belima.

KK Crvena zvezda polako sastavlja tim za sledeću sezonu. Ima tu i dolazaka i odlazaka, a sledeći koji bi mogao da stigne na Mali Kalemegdan je Rokas Gidraitis, krilo Baskonije, koje je već sarađivalo s trenerom Duškom Ivanovićem u klubu iz Vitorije.

Španski "El Koreo"tvrdi da Zvezda nije jedini klub koji želi ovog košarkaša, već imaju i konkurenciju u takođe timovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Evrolige Olimpiji iz Milana i Anadolu Efesa.

Gidraitis pokriva pozicije dva i tri, a poznat je kao izvrstan šuter. U Evroligi je beležio nešto više od 10 poena u proseku tokom prethodne sezone, a dok u karijeri u ovom takmičenju ima 11.9 poena u proseku.

Ima čak 55.1 odsto šuta za dva poena, 37.5 odsto za tri i 82.5 odsto slobodnih bacanja tokom četiri sezone u Evroligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.