ZVEZDA RAZBILA NEFČI: Barah zadovoljan presingom, a evo koga je pohvalio

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 21:53

ZVEZDA RAZBILA NEFČI: Barah zadovoljan presingom, a evo koga je pohvalio

Ubedljiv trijumf crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su i u drugoj utakmici na turniru u Sankt Peterebrugu, jer su sa 4:0 pobedili ekipu Nefčija. Crveno-belu su dominirali od samog starta utakmice, a sve dileme oko pitanja pobednika rešili su u prvom poluvremenu kad su postigli tri gola.

Barak Bahar imao je razloga za zadovoljstvo posle meča i nije se libio da pohvali igru svog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Lepo je pobediti i na drugoj utakmici turnira. Bilo je nešto drugačije, drugi stadion, ali ekipa je zadržala stav i kroz visok presing smo uspeli da kontrolišemo dešavanja na terenu. Došli smo i uradili ono što smo želeli, odigrali dobro i pobedili, tako da sam zadovoljan - istakao je izraelski stručnjak.

Ponovo je presing bio ključan za Zvezdinu dominantnu partiju.

- Videli smo sve ono što radimo na treninzima da igrači još bolje nego prošli put, sprovode u delo. Cilj je da iz utakmice u utakmicu napredujemo i radićemo na tome. Raduje me što golmani nisu imali posla, bila je samo jedna odbrana, a uzrok tome je da su igrači napadali kroz presing.

Raduju ga golovi talentovanih Šljivića i Mitrovića.

- Drago mi je što su se mladi fudbaleri Šljivić i Mitrović upisali u strelce, verujem da je to najzanimljivije navijačima. Ipak, bitno je da i iskusniji postižu golove i da imamo balans - podvukao je Bahar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Sve ide u dobrom smeru

Izvor: B92, 08.Jul.2023

Fudbaleri Stefan Mitrović odigrao je jop jednu dobru utakmicu na prirpremama u Rusiji i bio je strelac gola u pobedni Crvene zvezde nad Nefčijem od 4:0...Crveno-beli su bez problema odneli još jednu pobedu na turniru u Sankt Peterburgu...Ekipa Baraka Bahara posle dva kola ima šest bodova i sledi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.