Mitrović: Sve ide u dobrom smeru

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 22:38

Mitrović: Sve ide u dobrom smeru

Fudbaleri Stefan Mitrović odigrao je jop jednu dobru utakmicu na prirpremama u Rusiji i bio je strelac gola u pobedni Crvene zvezde nad Nefčijem od 4:0.

Crveno-beli su bez problema odneli još jednu pobedu na turniru u Sankt Peterburgu.

Ekipa Baraka Bahara posle dva kola ima šest bodova i sledi im još utakmica protiv Fenerbahčea 12. jula.

“Lepo smo počeli utakmicu, rano došli do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogotka, zatim i udvostručili prednost, i potom nastavili da kontrolišemo utakmicu do samog kraja. Odigrali smo sjajno”, poručio je Stefan Mitrović.

Mitrović je posle novog gola poručio da mu samopouzdanje ne nedostaje.

“Bukari mi je lepo dodao, odigrao sam "1 na 1", i na individualni kvaltiet ušao u kazneni prostor i levom pogodio bliži ugao. Znače mi golovi, ali i asistencije, sve to utiče na samopouzdanje. Bitno je da se maksimalno spremim. Pripreme su uvek teške, ali sve ide u dobrom smeru. Želimo da pobedimo i narednu utakmicu i osvojimo turnir”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stamenić: Srećan sam što sam došao

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 15:44

Fudbaleri Crvene zvezde Marko Stamenić izneo je svoje utiske sa dosadašnjeg dela priprema sa ekipom...Crveno-beli su trenutno u Rusiji, gde učestvuju na turniru u Sankt Peterburgu...Na prvom meču su bili bolji od Zenita sa 2:1, dok su i u drugom meču odneli pobedu i to protiv Nefčija sa 4:0..."Naravno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.