Stamenić: Srećan sam što sam došao

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 15:44

Stamenić: Srećan sam što sam došao

Fudbaleri Crvene zvezde Marko Stamenić izneo je svoje utiske sa dosadašnjeg dela priprema sa ekipom.

Crveno-beli su trenutno u Rusiji, gde učestvuju na turniru u Sankt Peterburgu.

Na prvom meču su bili bolji od Zenita sa 2:1, dok su i u drugom meču odneli pobedu i to protiv Nefčija sa 4:0.

"Naravno da smo zadovoljni što smo uspeli da pobedimo u dve veoma važne utakmice na turniru. Ostala je još utakmica protiv Fenerbahčea i bilo bi lepo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojimo „Pari kup“. Ipak, cilj ovog turnira je da se uigramo što bolje, kako timski, tako i individualno da uhvatimo formu i mislim da nam dobro ide. Lično, osećam se sjajno, kao da sam ceo život u Zvezdi. Zaista, ovo je moja kuća, tako su me dočekali i stručni štab i saigrači, a na terenu imam utisak kao da ceo život igram u Zvezdi. To mi je izuzetno važno, srećan sam što sam došao u pravu sredinu i radujem se onome što sledi", rekao je Stamenić.

Govorio je o stručnom štabu i radu sa trenerom Barakom Baharom,

"Zadovoljstvo je raditi sa stručnim štabom kakav je ovaj. Sviđa mi se što su svi posvećeni detaljima, radimo na finesama i kada je reč o napadu, ali i odbrani. Važno je da je komunikacija dobra kako bi uspeli da se adaptiramo na ono što se traži od nas. Zaista, sve funkcioniše perfektno"

"Svi razmišljamo o Ligi šampiona, i u skladu sa Zvezdinom istorijom, znamo da navijači imaju velika očekivanja od onoga što sledi. To je sve normalno. Hvala im na podršci, kako u Užicu, tako i u Sankt Peterburgu. Ipak, moram da kažem da jedva čekam da zaigram na Marakani. Gledam klipove navijanja i zaista se radujem što ću imati priliku da zaigram pred Zvezdinim navijačima", smatra Stamenić.

Marko Stamenić je u Zvezdu stigao iz Kopenhagena,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STAMENIĆ: Nestrpljiv sam zbog Marakane i Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023

Vezni fudbaler odličan na pripremama...Utisak je da se mladi Marko Stamenić po dolasku u klub zacementirao u prvih 11 Crvene zvezde koja je predvođena Barakom Baharom, posle Zenita, savladala i Nefči. Samo reči hvale ima za stručni štab mladi vezni fudbaler...- Naravno da smo zadovoljni što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.