ZVEZDA PARI SEN ŽERMENA UPOZORILA SAIGRAČE: Zvezda je drugačiji tim u Beogradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA PARI SEN ŽERMENA UPOZORILA SAIGRAČE: Zvezda je drugačiji tim u Beogradu (FOTO)

Sveci u utorak gostuju na stadionu ''Rajko Mitić''.

Crvena zvezda dočekaće u utorak Pari Sen Žermen u šestom kolu C grupe Lige šampiona na stadionu ''Rajko Mitić'' od 21 čas. Sveci su imaloi dovoljno vremena da se pripreme za ovaj meč jer su nemiri u Francuskoj odložili njihov meč šampionata protiv Monpeljea.

DA LI ĆE BITI KOMPLETNI? Poznato koje zvezde Svetaca dolaze u Beograd (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
DEGENEK ZADOVOLJAN: Odlična igra i pored umora. Nadam se dobrom u utorak (FOTO)

Parižani su najefikasnija evropska ekipa, ali Marko Verati upozorava da je Zvezda na domaćem terenu potpuno drugačija ekipa od one koju su Sveci savladali sa 6:1 na ''Parku Prinčeva.

 - Neporaženi su na 17 ili 18 utakmica kod kuće. Na svom terenu izgledaju potpuno drugačije, mada ne smemo da zaboravimo šta smo uradili u prvoj utakmici. Svakako da će ovo biti drugačiji meč - ističe Marko Verati. - Ne očekujemo pobedu od 6:1 kakva je ostvarena na ''Parku Prinčeva''. Na teškim utakmicama smo već pokazali visok nivo igre. Ukoliko želimo nešto veliko u Ligi šampiona moramo da pobedimo u Beogradu, Zvezda nam neće pokloniti ništa. Neophodno je da odemo tamo sa pravim stavom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učitelj iz Glazgova dolazi na "Rajka"

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018

Ko je Vili Kolam i zašto je pre 6 godina dobio pretnju smrću od učenice škole u kojoj predaje?..Vilijam Kolam, 39-godišnji učitelj iz Glazgova, delegiran je za glavnog sudiju utakmice 6. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari sen Žermena...Škot će prvi put u karijeri doputovati u Beograd...

Nastavak na Mondo...

GOBELJIĆ VERUJE: Na "Marakani" su ČUDA moguća! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 07:13

Džoker Vladana Milojevića izneo je svoje mišljenje o utakmici sa PSŽ-om...Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas dočekuju ekipu Pari Sen Žermena u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona...SRBIN NA KORAK OD NOVOG POSLA: Jokanović preuzima kormilo BOGATE ekipe! (FOTO)..ZVEZDA PARI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.