ZVEZDA MOŽE DA BUDE NOSILAC U TREĆEM KOLU KVALIFIKACIJA: Potrebno je da se ISPUNI SAMO ovaj uslov

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 16:39

ZVEZDA MOŽE DA BUDE NOSILAC U TREĆEM KOLU KVALIFIKACIJA: Potrebno je da se ISPUNI SAMO ovaj uslov

Jasna kalkulacija.

Ukoliko eliminiše Evropu sa Gibraltara, što bi trebalo da bude formalnost, fudbalere Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona očekuje pobednik meča Dinamo Tbilisi – Tirana.

Eventualni plasman u treće kolo donosi crveno-belima veliku šansu da se nađu u grupnoj fazi Lige šampina ili barem Lige Evrope,a posao bi im bio olašan ako prvak Srbije bude nosilac u trećem kolu.

Kreće Zvezda u novu evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezonu večeras (21.00) na Marakani i to protiv - Evrope, šampiona Gibraltara. Očekuje se lak posao za srpskog šampiona koji je raspucan na startu sezone, a kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Evropa.

Ovo nije nemoguća misija, ali je potrebno da Seltik ili Astana budu eliminisani u jednoj od prve dve runde kvalifikacija.Dakle, navijače Zvezde zanimaće u utorak i dueli Seltik – Rejkjavik i Dinamo Brest – Astana.

Pošto je Seltik apsolutni favorit protiv šampiona Islanda, pažnja sa Marakane će posebno biti obraćena na duel u Belorusiji, gde šampion ove zemlje, Dinamo Brest dočekuje Astanu od 20 časova. Ono što je interesantno, jeste da je UEFA delegirala srpskog arbitra Novaka Simovića da vodi ovaj meč sa svojim pomoćnicima Nemanjom Petrovićem i Nikolom Đorovićem. nteresantno je i da je Simović rodom iz Lovćenca, istog sela iz kojeg je i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se ovo dešava, da li je UEFA ''smenila'' Novaka Simovića?!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020

Videćemo za par sati kada meč počne, ali....Osim Crvene zvezde, koja od 21 čas dočekuje gibraltarsku Evropu, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona trebalo bi da budu i srpske sudije...Ranije danas objavljeno je da će Novak Simović biti glavni sudija utakmice između beloruskog Dinamo Bresta...

Nastavak na Sportske.net...

Evropa kao zagrevanje za Evropu, Zvezda rutinski odradila posao

Izvor: RTS, 18.Avg.2020

Fudbaleri Crvene zvezde lako su savladali Evropu sa Gibraltara (5:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U narednoj rundi, Zvezda će igrati u gostima protiv boljeg iz duela Dinamo Tbilisi (Gruzija) - Tirana (Albanija) . Prazan stadion i kišovit dan u Beogradu...

Nastavak na RTS...

AKO PROĐE DRUGO KOLO:Zvezda bi mogla da izbegne OVE mine na putu ka Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020

Dobro je počelo po crveno-bele....Crvena zvezda je eliminisala Evropu na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sada je očekuje mnogo teži zadatak – putovanje na vruće gostovanje u Tbilisi ili Tiranu...Prvak Srbije u sredu uveče saznaće ime drugog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.