Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA KRENULA U TOPLJENJE MINUSA: Lalatović prozvao 30 igrača, stigao i Parker

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojom će pokušati da nadoknade prednost Partizana od šest bodova i odbrane titulu šampiona Srbije.

Na stadionu „Rajko Mitić“ Treneru Nenadu Lalatoviću na prozivci se javilo 30 igrača, među kojima i doskorašnji napadač Domžala Džošua Parker, prenosi agencija Tanjug.
Na početku priprema, kao što je i bilo najavljeno, nije bilo doskorašnjeg kapitena Nikole Mijailovića, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << suspendovan, zvanično, zbog sukoba na treningu sa Milošem Bosančićem.
Izostao je i povređeni Novak Martinović, a u odnosu na jesenji deo sezone nema Đorđa Rakića i Gorana Gogića, koji su otišli u Kinu.
Zvezda je do sada dovela Miloša Cvetkovića, Dušana Anđelkovića, Aleksandra Lukovića i Sašu Stojanovića.
Na spisku se nalaze:
Golmani: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Filip Manojlović, Marko Trkulja.
Odbrana: Marko Petković, Savo Pavićević, Aleksandar Luković, Vukašin Jovanović, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Miloš Cvetković, Bogdan Planić, Stefan Đorđević, Dušan Anđelković, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Marko Mijailović.
Sredina terena: Danijel Avramovski, Aleksandar Kovačević, Mihajlo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Miloš Bosančić, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Darko Lazović, Saša Stojanović.
Napad: Luka Jović, Đorđe Despotović, Džošua Parker.
Fudbaleri Zvezde treniraće u Beogradu do 18. januara, a zatim će pripreme najpre nastaviti u Sloveniji, a potom od 1. februara u Turskoj.
Trener Lalatović je okupkljenim novinarima rekao da će Darko Lazović verovatno ostati u Zvezdi do leta, da su na izlaznim vratima Aleksandar Kovačević i Darko Lazić.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Parker je nešto najbolje što je Zvezda mogla da dovede u ovom trenutku

Izvor: Blic, 08.Jan.2015

Zvezdin direktor Zvezdan Terzić je na početku priprema ekipe za prolećni deo sezone istakao da klubu treba 11,8 miliona evra da reši sve probleme oko licenciranja. On je pritom dobar deo svog obraćanja posvetio aktuelnom stanju u timu koji brani titulu, kao i pojačanjima i odlascima sa stadiona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.