ZVEZDA: Idemo na izbore!

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: Idemo na izbore!

Zvezda kreće na prve izbore u istoriji... Upravni odbor FK Crvena zvezda prihvatio je predlog predsednika Vladana Lukića.

Upravni odbor FK Crvena zvezda usvojio je predlog predsednika kluba Vladana Lukića da se raspišu vanredni izbori za novog predsednika i Skupšitnu trofejnog kluba.
Izbori će se održati 26, 27 i 28. maja 2012. godine.
Povodom ove odluke klub iz Ljutice >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Bogdana izdao je saopštenje.
'Izborne radnje počinju da teku od 1. februara 2012. godine u skladu sa Statutom i Pravilnikom o izborima. Na izborima će, u skladu sa klupskim aktima, moći da glasaju svi punoletni članovi našeg kluba sa plaćenom članarinom za 2011. godinu. Ovom odlukom, Upravni odbor stavlja tačku na sve polemike koje su se u javnosti vodile proteklih nedelja o našem klubu', stoji između ostalog u saopštenju.
Takođe, naglašeno je da članovi kluba do vanrednih izbora neće učestvovati medijskim raspravama.
Na izborima bi trebalo da učestvuje oko 20.000 članova kluba.
Trener prvog tima Robert Prosinečki i dalje će imati punu podršku Upravnog odbora.
'Upravni odbor prihvatio je izveštaj šefa stručnog štaba Roberta Prosinečkog o sportskim rezultatima u prvom delu sezone uz konstataciju da nije zadovoljan postignutim rezultatima. Upravni odbor daje punu podršku šefu stručnog štaba Robertu Prosinečkom'.
Na sastanku je usvojena je transfer lista fudbalera pod ugovorom koji mogu da napuste klub u predstojećem prelaznom roku. Članovi Upravnog odbora su upoznati sa listom potencijalnih pojačanja kluba kao i pregovorima o angažovanju novih igrača koji su u toku.
'Usvojena je nova procena vrednosti nekretnina u vlasništvu Zvezde, koju je uradila renomirana agencija za procenu. Crvena zvezda je vlasnik nekretnina čija je vrednost 36,6 miliona evra dok su pre samo tri godine one vredele svega 11 miliona evra', kaže se u saopštenju
Upravni odbor je usvojio ostavku sportskog direktora Ivana Adžića i konstatovao ostavke Branka Radujka i Gorana Vesića.
'Vesić i Radujko su dali veliki doprinos radu našeg kluba i Upravni odbor im se zahvaljuje na nesebičnom radu i svemu što su učinili za klub kao veliki zvezdaši. Branko Radujko će svoje angažovanje u Klubu nastaviti kao član Veća klupskog saveta. Goran Vesić je postavljen na mesto savetnika Predsednika kluba', stoji u saopštenju UO FK Crvena zvezda.
(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.