ZVEZDA DOČEKUJE BRAGU: Počinje bitka za evropsko proleće

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 12:39

ZVEZDA DOČEKUJE BRAGU: Počinje bitka za evropsko proleće

Meč na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 18:45.

Fudbaleri Crvena zvezda će se danas sa početkom od 18 časova i 45 minuta sastati sa Bragom u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope.

Crvena zvezda nema poraz u dosadašnjem toku prvenstva, a izabranici Dejana Stankovića su zabeležili šest pobeda i jedan remi uz gol razliku 13:3 Posle reprezentativne pauze uz novo pojačanje Rišaira Živkovića crveno-beli će pokušati da nastave seriju dobrih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partija i pobeda.

Braga je u prvih pet kola portugalskog šampionata zabeležila učinak od dve pobede, dva remija i jednog poraza. Slavili su protiv Moreirensea (3:2) i Maritima (2:0), remije bez golova protiv Vitorije Gimaraeš i Pakoš Fereire, dok su jedini poraz zabeležili protiv Sportinga (1:2).

Sudar dva najveća favorita za prvo mesto u grupi. Crvena zvezda je blagi favorit sa kvotom 2,15 pošto kod kuće nije izgubila još od Bajerna. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,31. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Crvena zvezda – Braga.

Crvena zvezda i Braga do sada su se sastali tri puta. Prvi put susreli su se u dvomeču 1.kola Kupa UEFA kada su crveno-beli prošli dalje. Duel na „Marakani“ završen je bez golova, a beogradski klub bio je oslabljen neigranjem Nikole Žigića, koji je utakmicu propustio zbog kartona koji je dobio u kvalifikacijama protiv Intera iz Zaprešića. Revanš u Portugalu, Crvena zvezda je započela izvanredno pogotkom Milana Purovića na asistenciju Žigića. Konačan rezultat je bio 1:1 i izabranici Valtera Zenge plasirali su se u tadašnju Ligu UEFA, preteču današnje Lige Evrope. Treći meč ova dva tima bio je u sezoni 2007/08 u grupnoj fazi Lige UEFA, a Braga je tada slavila sa 2:0.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Utakmica Partizan Braga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTAVI: Crvena zvezda - Braga; Rišairo startuje

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021

Iz minuta u minut pratite dešavanja sa stadiona Rajko Mitić....CRVENA ZVEZDA - BRAGA (18,45, RTS 1)..Stadion: Rajko Mitić..Sudija: Džon Biton (Škotska)..CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo - Ben, Kanga, Ivanić, Katai - Živković. Klupa: Popović, Gajić, Pankov,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.