ZVEZDA BRUTALNO DOMINIRALA: Grafičar je krenuo bez respekta, ali OTPISANI je rešio meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 12:52

ZVEZDA BRUTALNO DOMINIRALA: Grafičar je krenuo bez respekta, ali "OTPISANI" je rešio meč

Generalna proba pred nastavak Superlige.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su sa 4:0 Grafičar na stadionu Rajko Mitić, u generalnoj probi pred start Superlige Srbije. Svi golovi su viđeni u drugom delu, a istakao se do skora otpisani Milan Gajić sa dve asistencije i jednim pogotkom.

Prvoligaš je ozbiljno parirao aktuelnom šampionu Srbije u prvom delu igre, ali na odmor se otišlo bez golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nakon pauze, u 50. minutu usledela je katastrofalna greška Strahinje Erakovića koji je hteo da otkloni opasnost iz svog kaznenog prostora, ali je dodao loptu do Alekse Vukanovića koji je lako savladao Čupića i tako doveo crveno-bele u prednost.

Posle toga je usledila aposlutna dominacija Zvezde. Milunović je u 79. minutu nakon sjajne asistencije Gajića savladao Čupića i tako duplirao prednost crveno-belih.

U samoj završnici meča raspala se igra Grafičara i to se odrazilo i na rezultat. Tako je u 81. minutu usledio gol Boaćija nakon sjajne asistencije Gajića kome je ovo bila drugo dodavanje pretvoreno u pogodak na meču, tako je Crvena zvezda stigla do prednosti od 3:0.

Samo pet minuta kasnije usledio je fenomenalan prodor Gavrića, koji je potom rutinski dodao loptu do Gajića koji je postavio konačan rezultat na ovom meču od 4:0.

Izabranici Dejana Stankovića uspešno su prošli i ovu prepreku pred nastavak domaćeg prvenstva u kojem za nedelju dana igraju protiv Rada na Banjici u 27. kolu Superlige Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda lako protiv Grafičara

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2020

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas Grafičar sa 4:0 (0:0) u trening utakmici, generalnoj probi pred nastavak Superlige Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Stanković zadovoljan proverom protiv Grafičara

Izvor: B92, 23.Maj.2020

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan generalnom probom protiv Grafičar pred start Superlige Srbije...Aktuelni šampion Srbije slavio je u subotu ujutru rezultatom 4:0 protiv "mlađeg brata" na stadionu "Rajko Mitić"..."Pristup od strane mojih igrača u utakmicama protiv omladinaca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.