Stanković zadovoljan proverom protiv Grafičara

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 14:02

Stanković zadovoljan proverom protiv Grafičara

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan generalnom probom protiv Grafičar pred start Superlige Srbije.

Aktuelni šampion Srbije slavio je u subotu ujutru rezultatom 4:0 protiv "mlađeg brata" na stadionu "Rajko Mitić".

"Pristup od strane mojih igrača u utakmicama protiv omladinaca i sada protiv ekipe Grafičara je fenomenalan. To je ono na čemu konstantno radimo. Nije bitno protiv koga igramo, već pristup svakom protivniku. Nije problem kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pogreši, ali da uđemo loše u utakmicu to ne volim. Zadovoljan sam ovom proverom, dobar protivnik", rekao je Stanković za zvaničan sajt.

Šef stručnog štaba crveno-belih srećan je što je njegov tim konačno odigrao meč na našem stadionu.

"Drago mi je što smo se vratili da igramo na našoj Marakani, rasporedili smo minute i polako se spremamo za nastavak prvenstva. Imamo još četiri utakmice i, nadam se, sve tri u kupu. Sve teče po planu i onako kako smo zamislili. Takođe, volim kada svi na nogama napuste teren, kada nema povreda ni ranijih odlazaka u svlačionicu".

Zvezdin strateg pohvalio je mlade momke koji su u utakmicama protiv prvog tima pokazali kvalitet i dokazali da Crvena zvezda ima mnogo talentovane dece.

"Što se tiče Zvezdinih omladinaca i igrača Grafičara, mogu reći da imaju mnogo kvaliteta. Ja sam upoznao Erakovića, Juga i Krstovića. Oni su i danas odigrali dobro i potvrdili da Crvena zvezda na njih može ozbiljno računa. Ima tu i drugih igrača, kao i iz omladinskog pogona, ne možemo ih sve prekomandovati u prvi tim. Bitno je da Crvena zvezda ima nešto mlado i kvalitetno. Sa njima klub treba da napreduje i živi, tako da sam prezadovoljan svim što sam video u mečevima protiv omladinaca i Grafičara", završio je Dejan Stanković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanković: Zadovoljan sam, fenomenalan pristup

Izvor: RTS, 23.Maj.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede protiv Grafičara (4:0) i posebno je pohvalio odnos prvotimaca. . ."Pristup mojih igrača u utakmicama protiv omladinaca i sada protiv ekipe Grafičara...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.