Stanković: Zadovoljan sam, fenomenalan pristup

Izvor: RTS, 23.Maj.2020, 14:16

Stanković: Zadovoljan sam, fenomenalan pristup

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede protiv Grafičara (4:0) i posebno je pohvalio odnos prvotimaca.

"Pristup mojih igrača u utakmicama protiv omladinaca i sada protiv ekipe Grafičara je fenomenalan. To je ono na čemu konstantno radimo. Nije bitno protiv koga igramo, već pristup svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protivniku. Nije problem kada se pogreši, ali da uđemo loše u utakmicu to ne volim. Zadovoljan sam ovom proverom, dobar protivnik", rekao je Stanković.
Šef stručnog štaba crveno-belih dodao je da je srećan što je njegov tim konačno odigrao meč na "stadionu Rajko Mitić".
"Rasporedili smo minute i polako se spremamo za nastavak prvenstva. Imamo još četiri utakmice i nadam se, sve tri u Kupu. Sve teče po planu i onako kako smo zamislili. Takođe, volim kada svi na nogama napuste teren, kada nema povreda, ni ranijih odlazaka u svlačionicu", istakao je Stanković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković prezadovoljan, izdvojio trojicu mladih!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020

Stanković kaže - fenomenalan pristup utakmici...Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Grafičara i istakao da je srećan što Zvezda ima toliko potencijala i u svojoj filijali...Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ekipu Grafičara sa...

Nastavak na Sportske.net...

Stanković: Zadovoljan sam, fenomenalan pristup

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan poslije pobjede protiv Grafičara (4:0) i posebno je pohvalio odnos prvotimaca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.