Stanković prezadovoljan, izdvojio trojicu mladih!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 14:30

Stanković prezadovoljan, izdvojio trojicu mladih!

Stanković kaže - fenomenalan pristup utakmici.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Grafičara i istakao da je srećan što Zvezda ima toliko potencijala i u svojoj filijali.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ekipu Grafičara sa 4:0 u trening meču pred nastavak takmičenja u Super ligi Srbije.

"Pristup igrača u utakmicama protiv omladinaca i sada protiv ekipe Grafičara je fenomenalan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << To je ono na čemu konstantno radimo. Nije bitno protiv koga igramo, već pristup svakom protivniku. Nije problem kada se pogreši, ali da udjemo loše u utakmicu to ne volim. Zadovoljan sam ovom proverom, dobar protivnik", rekao je Stanković, prenosi klub.

Stanković je naveo i da mu je drago što je meč odigran na stadionu "Rajko Mitić".



"Rasporedili smo minute i polako se spremamo za nastavak prvenstva. Imamo još četiri utakmice i, nadam se, sve tri u kupu. Sve teče po planu i onako kako smo zamislili. Takođe, volim kada svi na nogama napuste teren, kada nema povreda ni ranijih odlazaka u svlačionicu"
, rekao je on.

Kada je reč o omladincima Zvezde i igračima Grafičara, Stanković je istakao da imaju mnogo kvaliteta i dodao da je prezadovoljan svim što je video.

"Ja sam upoznao Erakovića, Juga i Krstovića. Oni su i danas odigrali dobro i potvrdili da Crvena zvezda na njih može ozbiljno računa. Ima tu i drugih igrača, kao i iz omladinskog pogona, ne možemo ih sve prekomandovati u prvi tim", rekao je Stanković.

"Bitno je da Crvena zvezda ima nešto mlado i kvalitetno. Sa njima klub treba da napreduje i živi, tako da sam prezadovoljan svim što sam video u mečevima protiv omladinaca i Grafičara", zaključio je Stanković.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STANKOVIĆ SREĆAN: Ne gledamo ko je protivnik, pristup je FENOMENALAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020

Trener Crvene zvezde prezadovoljan...Posle uspešno odrađene kontrolne utakmice protiv ekipa Grafičara, Dejan Stanković je istakao da je zadovoljan igrom svojih momaka, kao i da je srećan što Crvena zvezda ima toliko potencijala i u svojoj filijali. Takođe, prezadovoljan je pristupom svojih pulena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.