Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA BI UBOJITOG NAPADAČA: On nema ništa protiv dolaska na Marakanu

U medijima se spekuliše da je Crvena zvezda zainteresovana za jednog od najboljih strelaca Superlige Srbije ove sezone, a on je spreman da obuče crveno-beli dres.

Reč je o špicu Čukaričkog, Andriji Pavloviću. Momku koji je ove sezone odigrao 31 utakmicu za “brđane” u Superligi i postigao 14 golova, od toga dva het-trika. U izjavi za Mondo, mladi napadač je istakao da kontakata sa upravom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zvezde nije bilo, ali…
– Za interesovanje Crvene zvezde sam saznao iz medija. Mene niko nije kontaktirao. Da li bih obukao dres Crvene zvezde? Da, što da ne. Ipak, pitaju se sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijeašević i predsednik Dragan Obradović – rekao je za Mondo, Andrija Pavlović.
PROMENADA NA MARAKANI: Jedan štoper mora da ode, četvorica novih na ‘radaru’
Odlični napadač se odmah osvrnuo na derbi predstojećeg kola sa Partizanom u Humskoj.
– Utakmica sa Partizanom nam je možda i najbitnija u sezoni. Borimo se za drugo mesto, ali osnovni cilj nam je izlazak u Evropu, a drugo mesto bi bilo veliki uspeh za klub i igrače – istakao je Pavlović.
PROBLEMI U ZVEZDI: Katai i Vijeira ne razgovaraju! (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROF PRAVI TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda krenula po dvojac Čukaričkog

Izvor: Kurir, 21.Apr.2016

...Prema pisanju beogradskih medija, zbog toga su deo dana zajedno  proveli jedan od članova Zvezdinog stručnog štaba i prvi čovek Čukaričkog Dragan Obradović..Andrija Pavlović bi predstavljao osveženje za Zvezdu On navodno ima ozbiljne ponude iz inostranstva, ali ne treba zanemariti dobre...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.