Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2023, 11:35

ZVANIČNO: Bivši igrač Crvene zvezde potpisao za Žalgiris, ali samo na tri sedmice (FOTO)

Predviđanje se ostvarilo. Bivši košarkaš Crvene zvezde, Ostin Holins, zvanično je postao novi igrač Žalgirisa, potvrdio je klub iz Kaunasa, ali za početak, na samo tri nedelje. Nedavno se pojavila informacija da je klub iz Kaunasa zainteresovan da u svoje redove dovede ovog košarkaša, s obzirom na to da kuburi sa dosta povreda, te da ... Read more
The post ZVANIČNO: Bivši igrač Crvene zvezde potpisao za Žalgiris, ali samo na tri sedmice (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Holins potpisao nevjerovatan ugovor

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2023

​Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Ostin Holins, od danas je zvanično novi igrač Žalgirisa, potvrdio je litvanski evroligaš.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.