Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Bez izbora u Crvenoj zvezdi!

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da se niko nije podneo kandidaturu za predsednika pred izbore koji su bili zakazani za 11. oktobar.  

Izborna komisija je konstatovala da nije primljena nijedna kandidatura za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda, te da je izborna procedura završena – stoji u saopštenju Crvene zvezde. 
Rok za predaju kandidatura bio je utorak u ponoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a već se znalo da se niko neće prijaviti, tako da ova vest nije iznenađujuća.
Još uvek nije poznato kada bi eventulani izbori mogli da se održe. 
The post ZVANIČNO: Bez izbora u Crvenoj zvezdi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Definitivno bez kandidatura u Crvenoj zvezdi

Izvor: Blic, 09.Okt.2015

Niko nije podneo kandidaturu za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda na ranije zakazanim izborima...To je konstatovala Izborna komisija crveno-belih na sastanku u klupskim prostorijama. “Izborna komisija je konstatovala da nije primljena nijedna kandidatura za predsednika FK Crvena zvezda, te...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.