ZBOG NJE ĆE PROGOVORITI I SRPSKI: Vildoza zaljubljen do ušiju u našu odbojkašicu! Argentinac objavio vrele fotografije sa lepoticom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 09:20

ZBOG NJE ĆE PROGOVORITI I SRPSKI: Vildoza zaljubljen do ušiju u našu odbojkašicu! Argentinac objavio vrele fotografije sa lepoticom (FOTO)

Uživaju na odmoru.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza uživa na odmoru sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić. Njih dvoje su u emotivnoj vezi, a Argentinac neretko i obajvi neku fotografiju sa lepšom polovinom na društvenim mrežama.

Ovoga puta je plejmejker uz niz fotografija i snimaka sa jednog grčko letovališta dodao komentar na srpskom jeziku: "Moje more".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

Argentinac je imao promenljivu prošlu sezonu, odlično je krenuo, ali se potom rastao od devojke što je uticalo i na njegove partije što je i sam priznao.

Od ove sezone će nositi dres atinskog Panatinaikosa, pa ostaje da vidimo da li će mu "ljubavni jadi" sa srpskom lepoticom praviti probleme.

Pogledajte nekoliko fotografija prelepe Milice Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ABA liga odabrala 10 najboljih zakucavanja: Eksum tri puta na listi, a evo ko je zauzeo prvo mesto!

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023

Kako je to sve moćno izgledalo .. Foto: Printscreen/Youtube. .. Regionalna jadranska liga (ABA) objavila je 10 najboljih zakucavanja u minuloj sezoni, a na njoj se čak tri puta nalazi sada već bivši košarkaš Partizana, Dante Eksum.. Na desetoj poziciji je Ebuka Izundu iz...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.