Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 17:30

ABA liga odabrala 10 najboljih zakucavanja: Eksum tri puta na listi, a evo ko je zauzeo prvo mesto!

Kako je to sve moćno izgledalo

Foto: Printscreen/Youtube


Regionalna jadranska liga (ABA) objavila je 10 najboljih zakucavanja u minuloj sezoni, a na njoj se čak tri puta nalazi sada već bivši košarkaš Partizana, Dante Eksum.
Na desetoj poziciji je Ebuka Izundu iz FMP-a, a za njim idu Nikola Đurišić, Kosta Kondić i iskusni Luka Mitrović iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Crvene zvezde.
Zatim je tu Malkolm Kazalon iz Mege, a onda Eksum nastupa na petoj, trećoj i drugoj poziciji.

Njegov niz egzibicija je presečen samo od strane Ognjena Matovića iz FMP-a koji je zauzeo četvrto mesto.
Najbolje zakucavanje, po mišljenju ABA lige, u prošloj sezoni imao je Džoš Adams iz Cedevita Olimpije koji je protiv FMP-a dotrčao i skoro iz mesta napravio eksploziju.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.