ZAJEDNO SU JAČI: Jago i Bruno briljirali u ubedljivoj pobedi Brazila

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 10:57

ZAJEDNO SU JAČI: Jago i Bruno briljirali u ubedljivoj pobedi Brazila

Raspoložene Karioke.

Košarkaši večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, Jago Mateus i Bruno Kaboklo imali su zapažen učinak u ubedljivom trijumfu svog Brazila nad Paragvajem (108:43) u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Plej crveno-belih je bio najefikasniji u svom timu sa 22 poena i pet skokova za 25 minuta na parketu, dok je centar Partizana imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12 poena uz devet skokova i četiri asistencije.

Osim Jaga i Kabokla, istakao se i Lukas Dijaz sa 16 poena.

Brazilci su sem Paragvaja u grupi sa Urugvajom i Panamom, a sledeću meč će im biti opet protiv Paragvaja, samo će se taj meč sada igrati u Asunsionu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.