ZAGREVANJE U PIONIRU: Najvažnija slika – ‘šesti igrač’ je tu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGREVANJE U PIONIRU: Najvažnija slika – ‘šesti igrač’ je tu (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova dočekuju Barselonu u 2. kolu Evrolige, a tribine dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ su sve punije.

Bilo je nezgodnih informacija danas u gradu, a ona je glasila da se Delije neće pojaviti u dvorani. Ipak, jasno je da se radilo o ‘kafanskim pričama’, jer su Delije zauzele svoje mesto na severnoj tribini. Nema sumnje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvena zvezda imati gromoglasnu podršku na kakvu smo navikli kada crveno-beli igraju u Evroligi. Evo kakva je atmosfera u dvorani:
FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT


 
The post ZAGREVANJE U PIONIRU: Najvažnija slika – ‘šesti igrač’ je tu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tribine pune, večeras "grmi" i protiv Barse! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Pola sata pre utakmice više mesta i nema u dvorani "Aleksandar Nikolić"...Crvena zvezda u okviru drugog kola Evrolige dočekuje Barselonu, ekipu koja se dosta pojačala za ovu sezonu i koja je blagi favorit u ovom meču..."Delije" će i danas biti na visini zadatka, već su ispunili halu i jedva čekaju...

Nastavak na Sportske.net...

NAVARO VOLI BEOGRAD: Pogledajte šta je košarkaška legenda rekla o dolasku na mesto gde se rado vraća

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 09:36

Iako ovoga puta neće po pobedi pamtiti gostovanje u prestonici naše zemlje.. . Huan Karlos Navaro se kroz Evroligu po ko zna koji put vratio u Beograd.. Kao i ranije, i ovoga puta je u superlativima govorio o glavnom gradu Srbije, kao i sjajnoj navijačkoj atmosferi ovde. Sam Španac je nakon meča...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.