ZA NJEGA NEMA KRIZE: Mičel Donald častio ručkom navijače Zvezde (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NJEGA NEMA KRIZE: Mičel Donald častio ručkom navijače Zvezde (FOTO)

Crvena zvezda grca u dugovima, plate kasne igračima po nekoliko meseci, ali ovakve slike pokazuju da za njih ‘nema zime’.

Jedan od stranaca koji ove sezone prave razliku na terenu, Holanđanin Mičel Donald, na svom instagram profilu je veoma aktivan, a neretko organizuje i kviz, poput prethodnog vikenda.
On je pred utakmicu crveno-belih u Nišu protiv Radničkog objavio kviz u kom su se navijači Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zvezde nadmetali ko će pogoditi tačan rezultat susreta na ‘Čairu’.
Dvojica navijača su pogodila tačan rezultat, a ovog puta nagrada je bila večera i druženje sa Zvezdinim vezistom, dok je u prethodnim slučajevima Donald poklanjao i svoj dres sa potpisom.
FOTO: instagram/Crvena zvezda The post ZA NJEGA NEMA KRIZE: Mičel Donald častio ručkom navijače Zvezde (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.