Terzić obećava i hvali: Grujić ostaje do avgusta, Ibanjez je lokomotiva tima, Donald je fascinantan!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić obećava i hvali: Grujić ostaje do avgusta, Ibanjez je lokomotiva tima, Donald je fascinantan!

„Ako ne budemo obezbedili sredstva za život kluba možda ćemo potpisati predugovor sa nekim klubom“, jasan je generalni direktor Zvezde

Više od dva meseca traju priče o Marku Grujiću, neminovnosti koja kaže da Crvena zvezda mora da proda supertalentovanog vezistu. Međutim, na takve pretpostavke generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je stavio tačku u razgovoru za Sportski žurnal.

On je obećao da će Grujić sigurno ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ljutice Bogdana do avgusta naredne godine.

„Sigurno je jedno: Grujić je jedan od naših najboljih igrača i ne može da napusti klub pre avgusta sledeće godine, odnosno završetka evro kvalifikacija. Ako ne budemo obezbedili sredstva za život kluba od sponzora, postoji mogućnost da sa nekim klubom potpiše predugovor sada, ali da ostane kod nas do kraja avgusta“, rekao je za Sportski žurnal Zvezdan Terzić.

Inter, Čelsi, Everton, Udineze, Hamburg, Štutgart... To su klubovi koji su vezivani za Marka Grujića, ali porodica mladog veziste je ostala iuna na pozive iz inostranstva.

Grujići su porodica intelektualaca, korektnih ljudi i velikih zvezdaša. Pre četiri meseca potpisali smo novi ugovor sa Markom do 2018.godine, iako je mogao da sačeka decembar i da u skladu sa FIFA propisima već sada potpiše ugovor sa bilo kojim klubom bez obeštećenja. Marko i njegov otac su bili korektni tada, i sada u razgovorima pokazuje veliko razumevanje za interes kluba“.

Generalni direktor crveno-belih je opčinjen učinkom stranaca u ovoj sezoni. Kao retko kada u novijoj istoriji Zvezda je pogodila u odabiru legionara.

„Bolje kupiti tri skupa, ali kvalitetna, nego gomilati prosečne igrače. Najskuplji je loš igrač, pogotovo u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Ibanjez je lokomotiva ovog tima, Donald je jedan od najboljihna poziciji zadnjeg veznog koji su igrali u Zvezdi. Fasciniran sam. Nema straha, sigurno ćemo da otkupimo Dinalda i regulišemo njegova zaostale plate, jer želimo da bude srećan u Srbiji“, jasan je Terzić.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TERZIĆ POTVRDIO: Prodajemo Marka Grujića!

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015

Interesovanje za mladog vezistu Crvene zvezde je veliko, te je prodaja najbolja opcija za igrača i klub.. . Dugo je Zvezdan Terzić govorio da će Marko Grujić ostati fudbaler Crvene zvezde. I hoće, ali samo do leta 2016. godine. Naime, u razgovoru za Sportski žurnal, generalni direktor crveno-belih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.